Menu

Det mesta i livet handlar om balans. Om den optimala avvägningen mellan känsla och förnuft. Fritidslivet är inget undantag. Vad vore en båt som inte bygger på emotionella grunder? En utflykt med en tidsplan så fri att den alltid lämnar utrymme för det spontana.

Vi bygger båtar som både är förnuftiga och känsloladdade. Inspirationen hittar vi förstås till sjöss och från Ockelbos historia som båtbyggare. 50 års historik har lärt oss en hel del. En lärdom är att vi människor är olika och har skilda behov och önskemål. En annan att när det gäller viktiga saker är vi ganska lika. Funktion och trygghet tillhör det grundläggande. Man måste kunna lita på sin utrustning och här finns inga genvägar.

Vårt främsta fokus är att bygga säkra, tillförlitliga båtar som verkligen tål att användas. De ska vara flexibla nog för att kunna möta alla förhållanden –oavsett om du har för avsikt att söka lugnet i naturen eller äventyret bland vågorna. Ockelbo Aluminiumbåtar är för både drömmare och realister. För i vår värld råder inget motsatsförhållande. Känsla och förnuft går alltid hand i hand.

Välkommen ombord.

BraBåt AB - Ett tryggt val.

Gottskärsvägen 185

43994 Onsala

Sverige

Tel.0300-43 10 03

Mobil.073-323 73 00

Fax. 073-323 73 01

Epost. info@brabat.com

Brabåt Strömstad AB - Ett tryggt val.

Prästängsvägen 11

452 33 Strömstad

Sverige

 

Mobil.0708-23 73 10

 

Epost. niklas@brabat.com

Följ oss på Facebook

Logga in eller Registrera